Wie ben ik?

Ik ben Valerie, in de eerste plaats vrouw van Jef en moeder van 4 geweldige kinderen Fiene, Lasse, Hebe en Emme. 

Na mijn studies ict te hebben afgerond wist ik al dat het niet voor mij weggelegd was om de hele dag achter een bureau te zitten en uitsluitend met een computer bezig te zijn. 

Dan ben ik al snel begonnen aan een opleiding Gezinswetenschappen, heel interessant en leerrijk. 

Toen ik zwanger was van onze oudste dochter Fiene wist ik dat ik er graag zelf voor mijn kinderen wou zijn.  Dus dat heb ik ook gedaan, de keuze gemaakt om thuis te blijven.  Om het mooi te zeggen ben ik een ‘thuisblijfmama’.  Heel leuk vind ik het en nog steeds doe ik dit enorm graag. 

Toch sinds de kleinste naar school ging, wou ik graag ook iets doen dat ikzelf enorm fijn vind.  Zo kwam ik uit bij luisterkind.

De opleiding tot luisterkindwerker voelde voor mij zo vertrouwt, het voelde goed in mijn buik.  Ik heb de opleiding met enorm veel plezier gedaan, veel over mezelf geleerd, en nu wil ik ook heel graag anderen helpen.  Het heeft mij heel veel mooie dingen gebracht en ik hoop er ook anderen hun leven mee te kunnen verrijken.

Na een aantal jaren uitsluitend met luisterkind bezig te zijn, kriebelde het om ook mensen in real-life te ontmoeten en te helpen.  Er kwam dan ook een reiki cursus op mijn pad, die ik weer met veel plezier volgde.  Ik werd er instant vrolijk van.  De gedachte dat ik hiermee ook mensen kon helpen, ondersteunen op hun weg, geeft me vlinders in mijn buik.  Ook hier voel ik dit is het en samen met luisterkind lijkt het me de ideale combinatie.