Healing

 

Wat is healing?

Alles is energie, je lichaam, de lucht, de bomen, je huis, ...  Door bewust met je aandacht naar de energie te gaan kunnen we blokkades oplossen en nieuwe inzichten krijgen.  Ik zet je alvast op weg om naar je kern te gaan.  Er wordt dus energie gestuurd via mijn handen naar jouw lichaam, daar zoekt de energie de plaatsen die warmte en ondersteuning nodig hebben.  De plaatsen die warme en liefdevolle aandacht nodig hebben.  Het helpt je, biedt ondersteuning en geeft je de nodige duwtjes in je eigen spirituele groeiproces.

 

Hoe gaat het in zijn werk?

Eerst doen we een kort babbeltje, zodat jij kan aangeven wat je nodig hebt.  Waar je pijnen hebt, of waar je mee zit, of niet... Daarna mag je met je kleding aan op de behandeltafel gaan liggen. 

Door middel van zachte aanrakingen en luisteren naar wat jouw lichaam nodig heeft, ga ik op zoek naar de plaatsen in je lichaam die aandacht vragen.  Door de zachte aanrakingen kan er in de eerste plaats rust gevoeld worden.  Er wordt energie gestuurd naar de plaatsen die het nodig hebben.  Het brengt je tot je kern, wie je werkelijk bent.

 

Wat heeft me tot hier gebracht 

Zelf ben ik een zoekend iemand.  Vooral de zoektocht naar wat heb ik te bieden, wat heb ik nodig en wat kan ik voor anderen betekenen houdt me al heel lang bezig.  Ondertussen weet ik van mezelf, dat ik al van kleins af aan heel voelend ben, sferen goed aanvoel, energieën oppik.  Daarin heb ik wel wat lessen gekregen die me brachten tot wie ik nu ben.  Er wordt tegen me gezegd dat ik rust en warmte uitstraal.  Dat wil ik ook bieden, een plaats waar je even in alle rust kan zijn. 

Daarrond heb ik ook wat opleidingen gevolgd, in eerste instantie Luisterkind, daarna Reiki en op deze moment ben ik ook nog bezig met de opleiding cranio sacraal therapie.  Allemaal zeer interessant, het heeft me op weg gezet om te doen wat ik nu doe.

 

Kostprijs voor een healing

50 euro

Voor kinderen 35 euro