Met een Luisterkind Geboortebegeleiding wordt er via de Luisterkind Methode op zielsniveau voorzichtig contact met het ongeboren kindje gelegd. Ik ben me bewust van de veilige omgeving waar het kindje zich in begeeft en ga daar met alle respect mee om. Ik luister van het kindje hoe het zich voelt, of het vragen heeft en leg het uit dat de geboorte er aan komt, stellen de vragen die de toekomstige ouders hebben. Zo wordt het een prachtig samenspel, waarbij ik als een soort intermediair dien, tussen kindje en ouders.  

VIER GEBOORTEBEGELEIDING-AFSTEMMINGEN

In vier, vooraf afgesproken, afstemmingen ga ik met jouw kindje aan de slag en wordt de geboorte bekeken. Gedurende deze afstemmingen krijg jij als moeder en je ongeboren kind alvast een mooi contact met elkaar en hebben jullie als ouders een beeld van je toekomstige kindje. Vaak geeft het kind ook aan wat het fijn vindt, bijv lekker wiegen of liever op de linkerzij slapen nu het nog in de baarmoeder zit.
Het kindje helpt soms mee om jou als aanstaande mama rustiger te laten worden of geeft aan dat het niet zo van harde geluiden houdt. De verbanden met de andere gezinsleden worden soms ook gelegd. Iedere Geboortebegeleiding is uniek en wordt grotendeels door het kindje bepaalt. Daarom zijn er ook geen vaste gegevens te noemen die tijdens de afstemmingen naar voren komen.

Tijdens de afstemming wordt er ook naar jou als moeder gekeken, of jij extra energie kan gebruiken.

De afstemmingen werken op afstand, dus geen belasting voor jou of een belemmering in reistijd/reiskosten. Comfortabel een half uur per week op bed liggen in dezelfde tijd als ik me op je kindje afstem. Samen het contact op hetzelfde moment. Hoe prachtig is dat! Ik verwoordt jullie afstemming in een mail, die je aansluitend aan het half uur ontvangt.

Eventuele vragen die daar weer uit voortkomen, neem ik in de volgende afstemming mee.

VANAF 28 WEKEN ZWANGERSCHAP

De vier sessies vinden wekelijks plaats vanaf het moment dat jij om en nabij de 28 weken zwanger bent. Per keer een half uur, waarin de Luisterkindwerker het contact met ouder en kindje heeft en het geheel uitwerkt op de mail. Jij, als moeder kan in die tijd heerlijk op een rustige plek ontspannen en kijken of je ook iets voelt of beleeft. Ook jouw ervaringen verneem ik graag via de mail. Zo lopen we vier weken lang samen op.

WAAROM DE GEBOORTEBEGELEIDING

Je voelt je kindje bewegen in je buik. Je voelt wanneer het rustig is en wanneer druk. Hoe mooi zou het zijn als je wist hoe het zich daadwerkelijk op die momenten voelt. En hoe fijn is het om te weten dat je kindje voorbereid is om de grote stap te zetten; het nieuwe leven wat hem of haar wacht.

Ik sta graag tot je dienst om de Geboortebegeleiding-afstemmingen te maken. 

 

De prijs voor een geboortebegeleiding is 130 euro.