Iets Nieuws

Gepubliceerd op 29 september 2020 om 14:18

En we zijn met iets nieuws gestart.  Spannend, maar binnen in mij staat er een klein meisje vrolijk te dansen.  Ze huppelt en is dolblij, en denkt eindelijk.  Reiki is iets dat met regelmaat wel eens langskomt in mijn leven, van horen zeggen, van zelf een reiki behandeling krijgen.  Het raakte elke keer wel weer iets in mij.  Ik voelde ook, ooit, ooit start ik.  En nu, eindelijk met behulp van een lieve vriendin die me het duwtje in de rug gaf dat ik nodig had, ben ik gestart met de reiki 1.  Ik kreeg les van een fijne dame, die me goed mee op weg helpt en me het vertrouwen geeft dat ik nodig heb.  Het voelt heel natuurlijk en aan de andere kant ook heel spannend.  Op deze moment ben ik bezig met mezelf reiki te geven, elke dag voor drie weken.  Heel fijn, emotioneel en leerrijk, zo interessant.  Ik voel het tot in het diepst van mijn zijn, dit is het, dit is wat ik graag doe, dit is waar ik mensen mee kan helpen.  Want als puntje bij paaltje komt, is dat wat ik wil.  Mensen helpen, inzicht geven, rust brengen, een luisterend oor zijn, er gewoon zijn voor de mensen die me nodig hebben. 

De foto, hierboven, zo zag ik mezelf steeds weer, rustig zittend, wachtend op iets.  En nu, nu huppel ik, spring ik, loop ik, tussen deze bloemen, hoog in de bergen, blij en onvermoeibaar.


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Julie
een jaar geleden

En ook exact waar jouw sterkte in ligt ;)!

Brenda Pauwels
een jaar geleden

Dit is het. Helemaal jij!