Valentijnsactie, 15 februari 2020

Gepubliceerd op 4 februari 2020 om 12:02

Op 14 februari staat alles in het teken van de liefde, daar wilden we als luisterkindwerkers iets mee doen.  Als luisterkindwerker probeer je de liefde te verspreiden, probeer je dingen aan te pakken die tussen mensen in staan, of dingen die de mens zelf in de weg staan, zodat hij of zij de liefde niet goed kan doorgeven, voelen, ....  Het is een mooie en fijne manier om in de energie in gesprek te gaan met mensen om zo te weten te komen wat er op een dieper niveau speelt.  

Op 15 februari geven we mini-afstemmingen weg, gratis en voor niets.  Het zijn korte boodschappen, dingen die je even nodig had om te horen of boodschappen die iets vertellen over jezelf.  Wij luisterkindwerkers gaan de week voor we een actie hebben aan het werk.  Dan maken we er voor elkaar om het even in de vingers te krijgen.  Steeds heel fijn om te doen en ook om al die mini's te mogen ontvangen.  

Ben je benieuwd naar wat het voor jou kan zijn, noteer dan alvast 15 februari 2020, 10 uur in je agenda.  En volg via facebook, daar krijg je in de loop van de volgende weken alle uitleg die je nodig hebt.

 

Liefs,

Valerie


«   »