Afsluiter van de Mini-afstemmingsactie

Gepubliceerd op 5 december 2017 om 11:57

De mini-afstemmingsactie van 26 november leefde, vele mensen die een mini aangevraagd hebben en vele die eentje gekregen hebben.

De mini-afstemmingsactie ging vlot.  Na anderhalf uur, waren alle aanvragen binnen.  1270 zijn er gedaan. Woooow.  Het leeft echt luisterkind.  Het is ook een mooie methode om op een zachte manier verandering in te zetten.  Om in de energie verandering te brengen.  Een mini-afstemming is een eerste aanzet, een klein raakpuntje.  Daarna kan er een volledige afstemming volgen.  Deze is veel uitgebreider en omhelst de hele persoon.  Datgene waar er verandering mag zijn, wordt dan duidelijk en ook kan er beweging komen waar die nodig is. 

Voor mij heeft dit allezins gebracht dat ik nu steviger in het leven sta, dat ik dingen kon afsluiten die ik daarvoor niet kon.  Dat het duidelijker is wat ik wil in het leven.  Het heeft me extra fundament gegeven om te doen waar ik goed in ben. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.