Alvast een voorbeeld van een mini-afstemming.

Gepubliceerd op 20 november 2017 om 12:06

Hoe ziet een mini-afstemming er ongeveer uit?

Naar aanloop van de mini-afstemmingsactie op zondag hebben we als luisterkindwerkers al heel wat geoefend op elkaar.  Het is zo fijn om een mini-afstemming te krijgen.  Hier alvast een aantal die ik toegezonden kreeg:

Lieve Valerie,
Als ik me afstem op jou, dan zie ik gevoelige en gelukkige vrouw voor me. Jij kunt genieten van kleine dingen. Je leeft eenvoudig en ongedwongen en hecht geen waarde aan materiële zaken. Voor jou is verbinding met andere mensen het belangrijkste in het leven. Je bent een liefdevol persoon en hebt voldoende liefde in je om te delen. Een liefdevolle verbinding met een ander doe jij het liefste zonder woorden en volledig vanuit jouw hart. In een gesprek zit het hoofd een liefdevolle verbinding vaak in de weg. Je hebt soms moeite om jouw gevoel onder woorden te brengen. Wat is er door jou nog niet gezegd?

Lieve Valerie,
Als ik op jou afstem, voel ik een energieke vrouw die open in het leven staat, je geniet volop van alle dingen die je meemaakt, je bent in voor een dolletje, maar je kijkt ook de kat uit de boom, je geeft je niet meteen, eerst maar eens kijken wat voor vlees je in de kuip hebt, en dat het liefst op een afstandje, daardoor ben je voor menig mens moeilijk in te schatten, je lijkt het allemaal zelf te willen en kunnen doen, maar je mag best wat hulp aanvaarden, naasten hebben het goed met je voor, en als je geen steun wil, zeg het dan, wees duidelijk, nee is nee,  als het daarentegen goed voelt dan ga je er ook voor.

Lieve Valerie,
Wanneer ik me op je afstem voel een glimlach opkomen. Je bent een vrolijke dame die graag lacht en aan het lachen brengt. Zo sta je ook in het leven of wil je toch staan. Achter je lach zit nog wat onzekerheid verborgen. Glimlach ook maar naar die angsten, want dat zijn het maar angsten. Eens je angsten voorbij houdt er jou niks nog tegen. 

Hopelijk kijken jullie er ook naar uit!! ;o)


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.